Verzendinformatie

Tuinmeubels Vergelijken kan uw bestelling snel leveren! De meubelen die voorradig zijn leveren wij snel uit. Indien u voor 23:59 uur bestelt, zal het bij u huis zijn in ongeveer 1-3 werkdagen. Indien het product bij ons niet voorradig is, dan informeren wij u over de levertijd.

Blijkt dat er toch iets niet naar uw tevredenheid is? Neem contact met ons op, dan lossen wij de problemen altijd voor u op!

Retourbeleid

14 dagen bedenktijd

Het is altijd vervelend wanneer een product of bestelling toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet. Bij Tuinmeubels Vergelijken heeft u een bedenkperiode van 14 dagen, zoals wettelijk is vastgesteld. Deze periode gaat in op het moment dat u uw bestelling in ontvangst neemt. U heeft recht op een vervangend product of een restitutie van uw aankoopbedrag. Tuinmeubels Vergelijken houdt zich aan deze termijn. Daarnaast is van belang dat de producten nog in de originele verpakking zitten en niet beschadigd zijn. Nadat u een melding heeft gedaan van dat u het artikel wilt retour sturen heeft u 14 dagen de tijd om dit ook daadwerkelijk te doen.

  • Bij een fout van Tuinmeubels Vergelijken krijgt u de gemaakte verzendkosten voor het retour zenden terug.
  • Bij alle overige retourzendingen zijn de verzendkosten voor het retour zenden voor u als klant zelf.

Welke voorwaarden zijn er verbonden aan mijn retourzending?

De retour te zenden producten moeten 100% verkoopwaardig zijn. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. Het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden adapters, snoeren, documentatie en verpakkingsmaterialen moet bijgevoegd zijn bij de retourzending.

Tuinmeubels Vergelijken behoudt het recht om geretourneerde producten te weigeren of om slechts een gedeelte van het al betaalde bedrag te crediteren, wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt en/of beschadigd. Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Tuinmeubels Vergelijken schade heeft opgelopen, als gevolg van een handeling of nalatigheid van de klant, zal Tuinmeubels Vergelijken u hiervan schriftelijk (via een brief of per e-mail) in kennis stellen. Tuinmeubels Vergelijken heeft het recht om de waardevermindering van het product -als gevolg van het gebruik of de schade- van het aan u terug te betalen bedrag, in te houden.

Hoe verstuur ik mijn bestelling retour?

  • Heeft u uw bestelling gedaan via onze webshop? Meld uw retour dan aan door een email te sturen naar [email protected] met als onderwerp ‘Retour’.
  • Heeft u uw bestelling telefonisch gedaan? Bel ons op om uw retour aan te melden en krijg telefonisch de instructies.

Algemene informatie:

  • Vul de de reden van retour in op het formulier.
  • Gebruik de originele verpakking van het product. Verpak de producten netjes en bescherm ze tegen breuk.
  • Voeg uw retourformulier toe aan het pakket en plak uw verzendlabel op het pakket. Doe dit wel op een om-doos of een papieren verpakking en niet op de originele verpakking van het product.

Wat gaat er gebeuren nadat mijn retourpakket bij jullie is binnengekomen?

Wanneer het retourpakket in goede staat is ontvangen, verwerken wij dit administratief in ons systeem en storten wij het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. U ontvangt een bevestiging per e-mail van ons zodra de retourzending is verwerkt (binnen 14 dagen).

Winkelwagen